АРТЕ – Интериорно решение за ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ

Интериорно решение за малък двустаен апартамент в град София. Проектът предлага функционална организация на малките пространства и артистично оформление в топли тонове и естествени материали.

ДНЕВНА

Дневната е мултифунционално помещение, включващо входно пространство, кухненски кът, място за хранене и зона за почивка. Кухненската част е разположена в края при прозорците, до нея е поместена трапезна маса с четири стола, а по-широката вътрешна част на пространството е определена за кът за почивка. Дъното на помещението пък е решено като зона-антре. Обзавеждането е с индивидуален дизайн по проект, решено в бял гланц и естествен фурнир. Дървената облицовка по стената и тавана има декоративна функция, но и скрива старите тръби на парното.

СПАЛНЯ

Спалнята е решена в по-тъмни топли тонове, които ѝ придават по-интимен характер и предразполагат към отпускане и усамотяване. Обзавеждането включва тапицирано легло в сива дамаска, висок гардероб, етажерка за книги, конзолно бюро-тоалетка и скрин с чекмеджета. И тук е проектирана декоративна облицовка по стената и тавана, която в частта при етажерката за книги прикрива тръбите на отоплителната инсталация.

БАНЯ

Банята е компактна, но функционална. Решена е в бяло и кафяво, с акцент в мозайка при умивалника и душа. Разполага с висяща тоалетна с вградено казанче и хигиенен душ, душ зона със стъклен параван, шкаф с мивка и огледало, и вграден шкаф с открит рафт.