БЕЛА – Интериорен дизайн на АПАРТАМЕНТ с две спални

Интериор на АПАРТАМЕНТ с хол, две спални и самостоятелна кухня. В решението е заложено на съвременна визия, функционално обзавеждане и палитра от светли тонове.

ХОЛЪТ предлага уютна обстановка за почивка и развлечение. Обзаведен е с триместен диван, двойка дизайнерски кресла, масичка за кафе, ТВ модул и етажерка за книги. Подът е покрит с мек мокет, а стените са решени в бял латекс с акцент от МДФ ламперия зад дивана. В окачените тавани са вградени двойни лунички в допълнение към основното осветление.

КУХНЯТА включва Г-образно обзавеждане в бял гланц с плот и гръб от гранит, а зоната за хранене е обзаведена с кръгла маса и интересна селекция от различни модели столове. В близост до трапезния кът е предвиден скрин с телевизор. Подът е в бели мозаечни плочки, а стените – в бял латекс и сиви тапети. Осветлението е решено с лунички и впечатляващ лампион с модерен дизайн.

СПАЛНЯТА за родители е компактно и светло помещение с вграден дрешник, скрит зад двойка врати тип „хармоника“. Обзавеждането включва голямо легло, двойка скринове с чекмеджета, етажерка с разчупена визия и кът за почивка с две елегантни кресла. За пода е избран светъл мокет, а стените са завършени с бял латекс и декоративна облицовка от МДФ елементи с дървесна шарка. Полилей и вградени лунички осветяват стаята.

ДЕТСКАТА СТАЯ се вписва в цялостната концепция със своите светли тонове и изчистен дизайн. Множеството шкафове и гардероби предлагат достатъчно място за съхранение на дрехи, лични вещи и играчки. Детското легло е разположено с възможност за гледане за телевизия, а работното бюро заема добре осветената част при прозореца. Подът е покрит с мокетни плочи в интересна конфигурация, а стените са в бежов латекс и МДФ ламперия при леглото. Стикерът за стена с форма на родословно дърво пък е забавен начин за детето да покаже своите любими снимки и скъпи спомени.