СОФИЯ – Интериор на МЕЗОНЕТ със скосени тавани

Интериор на МЕЗОНЕТ, състоящ се от хол с кухненски кът и трапезарна част, две спални и домашен кабинет. В решението са заложени модерно-класически елементи и нежни цветове.

Жилището разполага с просторна ДНЕВНА, състояща се от две самостоятелни зони – хол и кухня с трапезария, и двете решени в неутрални тонове – сиво, бяло и нюанси на бежово. В хола е поместен кът с мека мебел, удобно разположен под наклонен покрив с прозорци и с поглед към модул с телевизор при отсрещната стена. В ъгъла е оформен симпатичен кът за четене – с елегантно кресло със столче за крака, помощна масичка и извит лампион. В другата част на помещението своето място намира кухненско обзавеждане с класическа визия и съвременни електроуреди, както и кръгла трапезарна маса с тапицирани столове.

РОДИТЕЛСКАТА СПАЛНЯ носи усещане за уют и романтика. В дизайна са заложени стени и подове в тъмно сиви тапети и мокет, на фона на което се откроява обзавеждането в светли тонове. Леглото заема централно място в стаята, разположено точно под голям прозорец с елегантни завеси, спускащи се над него. В дъното на помещението, върху нисък подиум и под наклонения покрив е създаден малък кът с шкафове за книги и две удобни кресла. .

ДЕТСКАТА СТАЯ е проектирана като за истинска принцеса – с легло от ковано желязо и с балдахин, гардероб с огледални врати с декоративен мотив, както и кът за учене и рисуване под прозорците в дъното на стаята. Подовете са покрити с мек тъмно сив мокет, а стените са решени с тапети с деликатна шарка в бледо розово. Осветлението е впечатляващо с изискан полилей над леглото и луни за вграждане и за открит монтаж

ДОМАШНИЯТ КАБИНЕТ дава възможност за уединяване и концентрация. Обзавеждането включва работно бюро с кресло и посетителски столове, двуместен диван и вградена домашна библиотека. Неутралната цветова палитра в сиви и кремави нюанси съответства на цялостната концепция за предложения интериор на мезонет.