КОНТЕМПО – Интериорен дизайн на тристаен АПАРТАМЕНТ

Цялостен интериорен дизайн на ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ с дневна, две спални, коридор, баня и мокро помещение. Идеята за модерно и комфортно жилище е осъществена с избора на практични мебели, декоративни детайли и свежи цветове във всяко едно помещение.

ДНЕВНАТА следва традиционна функционална схема с кухненски кът в дъното и място за хранене до него, както и кът с мека мебел в добре осветената част при прозорците. Кухненското обзавеждане следва изчистена линия на дизайн със съвременни материали, механизми и вградени електроуреди. Зоната за хранене е подчертана с ефектна дървена облицовка и обзаведена с маса с метална конструкция и столове с елегантни калъфи. Релефна тухлена облицовка маркира къта за почивка, обзаведен с диван в цвят лайм, комплект ниски масички и ТВ-модул. При осветлението е заложено на луни, вградени в декоративните окачени тавани, както и на стенни аплици при дивана и висящ полилей при трапезарната маса.

СПАЛНЯТА е практично обзаведена с тапицирано легло, скрин, голям гардероб с етажерка и ред шкафове под прозорците. Удобно кресло в наситено жълто е интересен акцент в иначе неутралното цветово решение. В избора на материали е заложено на винаги впечатляващата комбинация от гланцирани покрития и дървесни текстури. Декоративна дървена облицовка маркира централната зона, където е разположено двойното легло. Вградени луни осветяват помещението в допълнение към впечатляващ полилей с модерен дизайн.

ДЕТСКАТА СТАЯ за момичета е решена с две легла, голям гардероб, скрин с телевизор и кът за учене с две работни места. Релефна тухлена облицовка привлича вниманието, а декоративната ламперия с редуващи се плътни и огледални части е още по-впечатляваща. Цветовата схема е в тон с цялостното решение за апартамента, допълнена с нежно розово в завивките на леглата. И тук осветлението включва вградени луни и интересен полилей.

КОРИДОРЪТ с антре повтаря основните мотиви с дървесна и тухлена облицовки. Вграденият гардероб с огледални плъзгащи врати и практично решение за съхранение на връхни дрехи и обувки, а свободно стоящият скрин от метал и дърво е не само функционален, но и впечатляващ като дизайн.

БАНЯТА и МОКРОТО ПОМЕЩЕНИЕ са облицовани с плочки с елегантни графични мотиви в бяло и черно. В оформлението са включени семли окачени тавани с вградено осветление, стъклени паравани и санитарен фаянс и принадлежности с модерна визия.