ДЖОЙ – Интериорен дизайн на ДЕТСКА СТАЯ

Предложение за интериорен дизайн на ДЕТСКА СТАЯ в сиво и жълто. Функционалното решение включва кът за сън, зона за учене, място за съхранение на вещи и разбира се – достатъчно свободно пространство за игра. Основната цел е оформянето на едно специално пространство – детска стая, която е светла и уютна, приветлива и закачлива.

Обзавеждането се състои от две легла с общо нощно шкафче, две работни бюра, всяко с контейнер с чекмеджета и място за компютър, както и голям вграден гардероб с плъзгащи врати, множество шкафчета, чекмеджета и открити рафтове. Мекият пуф в ъгъла е интересен допълнителен елемент – удобно място за посядане с книга в ръка или пък за игри на пода. Мебелите са решени предимно в бяло, с редуващи се акцентни елементи в сиво и жълто. В този интериорен дизайн на детска стая обзавеждането предлага комбинация между модерен дизайн с изчистена линия (гардероб и бюра) и визия с по-традиционни детайли (легла и нощно шкафче)

Стените са решени преобладаващо в бял латекс, а цветни тапети в сиво и жълто, всеки с различен мотив, поставят акцент върху кътовете за сън и работа. Декоративният стикер с изображение на жираф пък е забавен начин да се следи порастването на децата във всеки един момент. Подът от естествен паркет, реден под формата на рибена кост, е постлан с мек килим в светло сиво, което е съчетано и със завесите при прозорците. Осветлението е решено с луни за открит монтаж край гардероба и трак система с интериорни прожектори в зоните за сън и учене.