ИНДИ – Дизайн на ДЕТСКА СТАЯ

Вътрешно оформление и обзавеждане на ТИЙН СТАЯ за момче с влечение към рок музиката. Този еклектичен интериорен дизайн на детска стая се характеризира с нестандартна визия, интересни съчетания и смели контрасти, които изграждат едно пространство със силно изразена индивидуалност, вдъхновена от алтернативната култура.

В стаята са поместени кът за сън, място за учене, шкаф с телевизор и гардероби за съхранение на дрехи и лични вещи. Корпусната мебел в бял цвят стои чудесно на фона на под и стени, решени в по-тъмни тонове, а леглото с метална конструкция в черен цвят и особена визия, вдъхновена от индустриалния дизайн, е прекрасно допълнение към интериора и особено подходящо за момче – рок звезда. Със сходна визия в метал са и работното бюро и стол към него. Гардеробите и шкафовете са проектирани от МДФ с елегантни вратички с рамка от профили и фрезован пълнежен панел. Гардеробите са комбинирани със свързващ модул с открити рафтове и вградено осветление с мебелни луни точно над леглото. Помещението се отоплява с парно – с радиатори, скрити в декоративна решетка под прозорците.

Подът е покрит с паркет в тъмен тон, а стените са разнообразно решени в тъмен латекс, червена тухлена облицовка и фототапет с музикални мотиви. Кръгъл шаги килим в керемиден цвят застила пода, а завеси в подобен тон са окачени при прозореца. Окачените тавани с акцентни кръгли детайли крият LED ленти за приглушено осветление, а основеното осветление е решено с едно централно тяло за таван с интересен дизайн в черно и златисто. Алтернативният интериорен дизайн на детска стая е завършен с един последен щрих – плакати на рок банди, закачени на централно място над леглото.