Интериорен дизайн на ОФИС ПРОСТРАНСТВО

Решение за функционално разпределение и вътрешно оформление на ОФИС ПРОСТРАНСТВО в голям бизнес център. В предложения интериорен дизайн на офис е заложено на модерна визия в сиво-черни тонове и ярки цветни акценти.

Преобладаващо място в пространството се заема от зоната за работа, разположена в най-добре осветената част в периферията край прозорците. Работните бюра с прилежащите им шкафчета са групирани по двойки и четворки. По този начин е осигурена не само близост за ефективна екипна работа, но и достатъчно лично пространство и самостоятелност за всеки служител. Лек параван разделя зоната за работа от малък кът за почивка, разположен в центъра на помещението. Цветни барбарони и табуретки дават възможност за кратък отдих и прочистване на съзнанието. Край вътрешните стени са разположени етажерски и шкафове за папки и канцеларски материали.

Стените са решени преобладаващо в бял латекс, с декоративна тухлена облицовка в сиво за избрани повърхности. За пода е избран тъмно  сив мокет с деликатна геометрична шарка, а за тавана – растерен окачен таван от минерални пана. При прозорците е предвидена възможност за засенчване чрез текстилни щори.