Концептуален интериорен дизайн на ЗАВЕДЕНИЕ

Интериорен дизайн на ЗАВЕДЕНИЕ в централна градска зона. Основната концепция се основава на идеята за хармоничното съчетание на различни по характер елементи. Резултатът – пространство със запомняща се визия и изявена индивидуалност. Цветовото решение е неангажиращо и неутрално – в него преобладават тъмните тонове с контрасти в бяло.

Заведението предлага разнообразни възможности за настаняване на посетителите. Пространството е условно разделено на три зони – обикновени кръгли маси със столове в дясната част при прозорците, сепарета с мека мебел и ниски маси вляво от входа и ред високи маси с бар столове в цетралната част. Отделните зони са решени стилово различно една от друга, но дори и така те споделят общото пространство в хармония. Барът, решен минималистично и ненатрапчиво, е разположен в края на помещението с поглед към цялото пространство. В дъното е входът към мокрите помещения – деликатно скрит зад декоративен параван.

Подът на заведението е в тъмен ламинат с висока устойчивост, а стените са решени в сива мазилка, бяла ламперия и декоративна тухлена облицовка. Таванът е оставен в максимално суров вид, като на показ са изложени елементите на инсталационните системи. Декоративен окачен таван с дървена облицовка и вградени лунички е предложен единствено в областта при бара. Осветлението е решено с висящи полилеи и трак система с интериорни прожектори.