АПАРТ – Интериорен проект на МАЛКО ЖИЛИЩЕ

Интериорен проект на МАЛКО ЖИЛИЩЕ с една спалня. Разпределението включва още дневна с кухненски кът, както и баня. Проектното решение залага на изискана цветова гама в топли тонове и очарователно съчетание на модерни елементи с класически детайли.

ДНЕВНАТА е със сравнително малки размери, но практичното ѝ решение позволява оптимално оползотворяване на пространството. Функционалното зониране включва кът за готвене, място за хранене и зона за почивка и гледане на телевизия. Кухненското обзавеждане е с традиционна, но актуална визия, изпълнена с луксозни материали и оборудвана с модерни вградени електроуреди – хладилник, съдомиялна, фурна и готварски плот. Трапезарната част е семпло решена с кръгла маса и комплект от четири стола с модерен дизайн, а зоната за почивка е обзаведена със скрин с телевизор, двуместен диван с ретро масичка за кафе и ръчно плетени пуф табуретки. Подът е от тъмен ламинат. който се появява и като акцент в стената зад дивана, Останалите стени са завършени с латекс в блед неутрален тон. Осветлението включва лунички и два плафона за таван.

СПАЛНЯТА също е с ограничена площ, но разполага с необходимите удобства – комфортно легло с две нощни шкафчета и вграден гардероб с етажерка за книги и достатъчно място за съхранение на дрехи и лични вещи. Осветлението е решено с едно централно тяло за таван и вградени лунички. Мек килим и завеси от сатен носят усещане за топлина и уют. И тук подът, както и в дневната, е в тъмен ламинат, а стените са боядисани в светъл латекс.

БАНЯТА е решена в светли пясъчни тонове заради малките си размери. Изборът на плочки с интересни декори внася разнообразие и придава индивидуален характер на тясното помещение. Осветлението е решено с вградени луни, а обзавеждането включва ъглова душ кабина с плъзгащи стъклени врати, тоалетна чиния, и мивка за баня с шкаф и огледало. Отоплението е решено с лира за баня.