ЛИНЕА – Интериор на АПАРТАМЕНТ във Виена

Интериорен проект на апартамент във Виена, Австрия. Дизайнът предлага съвременни удобства и изчистена визия в успокояващи неутрални тонове. Като част от проекта е предложено цялостно решение за дневна с кухненски кът и спалня с дрешник, както и идея за обзавеждане и оборудване на двете бани, вече завършени с подови настилки и стенни облицовки.

ДНЕВНА

Дневната е просторно помещение с големи прозорци, бели стени и под от естествен паркет. В нея са оформени кът за почивка и телевизия, кът за хранене и кухненски бокс. Кухненското обзавеждане е с индивидуален дизайн в капучино гланц и бял мат, с вратички без дръжки и вградени електроуреди. В същата естетика е издържан и ТВ модулът в къта за почивка и телевизия. Обзавеждането се допълва от селекция модерни мебели – кожен диван, двойка кресла, комплект ниски масички, тапицирани столове и овална трапезарна маса. Интересно допълнение към дизайна е вградената биокамина, ориентирана към къта за почивка. За основно осветление в отделните зони са подбрани LED плафони и полилей с модерен дизайн.

СПАЛНЯ

Спалнята е решена с акцентна стена, облечена с декоративен тапет, зад тапицираното легло. Леки кръгли помощни масички от двете страни на леглото изпълняват ролята на нощни шкафчета. Допълнително е предвидено и обзавеждане за изпълнение по поръчка – тоалетка и шкаф с кутия за радиатор. И двата модула са решени в светъл гланц и са проектирани със заоблени ъгли и вратички без дръжки.

Дрешникът към спалнята е решен с ъглов гардероб с огледални плъзгащи врати.

БАНЯ с ТОАЛЕТНА

Банята към спалнята е решена с плочки в блед кремав цвят. Обзавеждането включва шкаф под мивка с шкаф за вградена пералня и стенен модул с огледало, както и допълнителен модул за съхранение с долен и горен шкаф и открити рафтове.

МАЛКА БАНЯ

Малката баня е решена по подобие на голямата – със същия тип стенна облицовка и подова настилка. Обзавеждането включва шкаф под мивка и огледало за стена с рафт и осветление.