ЛИРИО – Частичен дизайн на ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ

Частичен дизайн на жилище, предствляващо два самостоятелни апартамента, обединени в един. Крайният резултат е просторен дом, който предлага на своите обитатели всички необходими удобства като широка дневна, домашен офис, функционални баня и антре.

ДНЕВНАТА е с двоен размер вследствие на обединяването на два отделни апартамента. Пространството е разделено на две части посредством декоративни колони, облечени в бели тухли. Декоративната облицовка се проявява и в други акцентни стени в помещението. В дневната са обособени главен кът с мека мебел, допълнителен кът за почивка и игри, място за хранене и кухненска част. Дизайнът е решен в светли неутрални тонове – бяло и сиво, с възможност за включване на цветни акценти в аксесоарите. Предложени са удобни мебели с изчистена визия, модерно осветление и елегантна декорация.

ДОМАШНИЯТ ОФИС е проектиран за млада дама. Той е решен в светли тонове с нежни акценти в светъл тюркоаз. Обзавеждането включва работно бюро, ъглов гардероб с огледални врати, тоалетка с табуретка и огледало. Осигурен е и комфортен кът за почивка, решен с диван и малка етажерка за книги.

БАНЯТА заварихме вече облицована с плочки в тъмно и светло сиво, разделени с декоративен хоризонтален фриз. За нея проектирахме обзавеждане по индивидуален дизайн – шкаф за мивка, огледало с аплик, душ кабина, шкаф за пране и шкаф за бойлер. Обзавеждането е решено в тъмно сив цвят, подходящ за сивите фаянсови плочки.

АНТРЕТО също е проектирано с мебели по индивидуален дизайн – шкаф за обувки и гардероб за връхни дрехи. Корпусната мебел е решена в бял гланц, а за стените е предвидена бял латекс с възможност за измиване.