РЕНОВА – Проект за ОБНОВЯВАНЕ на апартамент

Интериорен проект за цялостно обновяване на част от апартамент  в гр. Раднево – кухня, баня и коридор. Проектът обединява част от отделните помещения в едно по-широко и функционално пространство, включващо антре, кухня, зона за хранене и кът за почивка. Дизайнът дава възможност за бюджетен ремонт и икономично обзавеждане предимно с готови мебели. Част от обзавеждането – кухня, вграден гардероб и портманто, са проектирани с индивидуален дизайн и размери.

ДНЕВНА

Дневната е с компактни размери, но разполага с всички удобства, а именно – кухненски ъгъл, трапезарен кът и място за почивка и гледане на телевизия.

Кухненското обзавеждане е проектирано в тъмен фурнир и цвят капучино, а гърбът е облицован с декорни плочки с пачуърк ефект. Кухнята е оборудвана със свободностоящ хладилник и вградени фурна, готварски плот и аспиратор.

Трапезарният кът включва квадратна маса за хранене с четири стола с хромирани крака и тапицирана седалка. Зоната за почивка е решена с малък диван, кресло и сет от три масички, ориентирани към шкаф с телевизор, видим и откъм масата за хранене.

Осветлението е решено с висящ полилей в дневната и вградени луни в кухнята. За подовете е предвидена настилка от висок клас ламинат, а за стените – завършек в латекс в два цвята – бяло и капучино.

АНТРЕ

Антрето е решено с вграден гардероб и портманто по индивидуален дизайн. Във вградения гардероб е осигурено място за пералня и бойлер, а портмантото разполага със закачалки за връхни дрехи, чекмеджета за ключове и дребни вещи, шкаф за обувки, открити рафтове и огледало.

Подът е решен в светъл гранитогрес, а стените са в цвят капучино. Проектиран е окачен таван с вградено осветление – LED луни.

БАНЯ

Банята разполага с моноблок с казанче, ъглова заоблена душ кабина с плъзгащи врати и шкаф с мивка и огледало. За стените и пода е избрана серия плочки с акцент – фигурален мотиви в нежни цветове.