НЕВА – Цялостен интериор на АПАРТАМЕНТ

Цялостен интериор на апарамент, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, мокро помещение и коридор. Дизайнерското решение представя модерна визия с изчистени линии и висока функционалност. Изборът на материали и цветове е единен в цялостния дизайн, като особен превес взимат белият гланц и естесвеният фурнир.

ДНЕВНАТА помещава кът с мека мебел и трапезарна част в съседство. И двете зони предлагат удобна възможност за гледане на телевизия. Срещуположната стена е решена като акцентна с декоративна мазилка със сатенен ефект. За нея е проектиран ТВ модул в бял гланц и естествен фурнир. Предвиден е и допълнителен шкаф със сходен дизайн в близост. Визията на мебелировката е модерна и изчистена – с фронт без дръжки според последните тенденции в обзавеждането. Проектиран е и окачен таван с вградено осветление.

КУХНЯТА е с ограничена площ и решена минималистично, но функционално. Проектирана е от МДФ в бял гла10нц и с плот от технически камък. Вратичките в долния ред шкафове е решен с алуминиеви кант дръжки, а горният ред е изцяло без дръжки. Оборудването включва вграден хладилник, готварска фурна със стъклокерамичен плот и скрита съдомиялна. Осигурено е и LED осветление към плота в дъното на стенните шкафове.

СПАЛНЯТА е обзаведена с тапицирано легло с модерен дизайн и широк гардероб с плъзгащи врати. В допълнение към тях са предвидени още скрин и нощно шкафче с фрезовани дръжки от бял МДФ с гланцирано покритие. Подът е в тъмен ламинат, а стените са решени в светлосив латекс с акцент в тъмна декоративна мазилка. Дизайнът е завършен с мек шаги килим и завеси в бледи тонове.

ДЕТСКАТА СТАЯ е проекирана за тийнейджър – с модерна визия в плътни тонове и смели контрасти. Обзавеждането включва тапицирано легло, вграден гардероб, кът за учене и двуместен диван. Осветлението е решено с лунички за открит монтаж. Мебелите са проектирани за изпълнение от ПДЧ. Подът е решен в ламиниран паркет, а стените – латекс в два цвята – тъмно кафяво и светло сиво.

КОРИДОРЪТ следва установената цветова схема в сиво, бяло и кафяво. За него са проектирани вграден гардероб с пералня и сушилня, както и портманто с шкафчета и чекмеджета. Подът е покрит с гранитогрес в светъл цвят, а стените са в латекс и декоративна мазилки. Изборът на осветление включва поредица от лунички за открит монтаж.

БАНЯТА е малка, но решена функционално с шкаф с мивка, конзолна тоалетна чиния с вградено казанче и душ отделение със стъклен параван. За пода и стените са избрани плочки за баня в бежово-кафявата гама с интересни декори за акцентните стени.

МОКРОТО ПОМЕЩЕНИЕ е проектирано по подобие на главната баня – с модерна визия в плочки от същата серия. Решено е с моноблок и умивалник за стена, а допълнително са предвидени още шкаф за стена и огледало със стъклен рафт.