ЗАРА – Дизайн на ОБЩИ ЧАСТИ в жилищна сграда

Концептуално предложение за дизайн на общи части в жилищна сграда за предстоящо изграждане от водеща строителна компания в гр. Стара Загора. Интериорното решение предлага изискано оформление в бежово-кафявата гама и залага на луксозни материали и декоративни акценти.

ВХОДНО ПРЕДВЕРИЕ

Входното предверие е светло и широко. Подът е решен в полиран гранит в два тона, а стените са облицовани с плочи от светъл варовик. В стенната облицовка са вградени огледала и са оформени хоризонтални фуги, които са запълнени с тъмен гранит.

Като акцентна е решена стената, която се намира точно срещу входната врата – тя е покрита с релефна мазилка в шоколадово кафяво и е завършена с декоративни стенни профили. На стената е поместено името на жилищния комплекс – ZARA Residence, изписано с букви от инокс.

В дъното на фоайето е оформен кът за почивка и изчакване за живущите в сградата или техните гости. Таванът в тази част е решен с декоративен елемент от гипсокартон и вградено LED осветление в допълнение към висящия полилей с кристали.

ЕТАЖНИ КОРИДОРИ

Дизайнът на коридорите по етажите следва същата естетика от оформлението на главното фоайе. Подовете са завършени в полиран гранит, а стените – в комбинация от мазилка, цветен латекс и декоративни профили.