ЗАРА МИНОР – Примерен дизайн на типов ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ

Примерно интериорно решение на типов двустаен апартамент в луксозна жилищна кооперация за предстоящо изграждане в Стара Загора. Дизайнът е изтънчен и елегантен, издържан в топли бежово-кафеви тонове, които създават усещане за изискан стил и неподправен уют.

ДНЕВНАТА помещава кухненска част, място за хранене и кът с мека мебел. Кухнята е поместена в дъното на помещението. Обзавеждането е решено в тъмно дърво, съчетано с плот и гръб от камък. Мебелните вратички са с фрезовани дръжки, а електроуредите са вградени. Трапезарната част е решена с модерна маса от стъкло и метал и комплект дизайнерски столове в сива дамаска. В близост до прозорците е разположен Г-образен диван, който е тапициран в естествена кожа. Към него е предвидена ниска масичка за кафе, а цялата функционална група е допълнена от дизайнерско кресло. Стените са решени с латекс в цвят крем, като акцентната стена зад дивана е допълнена с декоративни профили и осветление. Подът е проектиран в гранитогрес в кухненската част и естествен паркет в останалата част от помещението.

СПАЛНЯТА е решена в светло бежово и тъмно дърво по подобие на дневната. Обзаведена е с висок гардероб, тапицирано легло и скрин с чекмeджета. Стената зад леглото е решена като акцентна – с облицовка в тъмно дърво, на фона на която изпъква обзавеждането в по-светли неутрални тонове.

БАНЯТА е проектирана в облицовка от гранитогрес и мрамор. Решена е с шкаф за мивка, конзолна тоалетна с вградено казанче и душ кабина със стъклен параван. Всички смесители са вградени в стените. Предвидено е и голямо огледало, което визуално разширява иначе неголямото пространство.